• huhtikuu

    8

    2018
Ehdolla eduskuntavaaleissa 2019

Ehdolla eduskuntavaaleissa 2019

Tänään Pohjois-Pohjanmaan Kokoomus valitsi minut ehdolle ensi kevään eduskuntavaaleihin. Tässä työssä ei kuitenkaan kukaan pärjää yksin. Uskallan väittää, että en olisi päässyt tähän asti ilman teidän tukea.

Viime kerralla meitä oli kampanjassa mukana 2295 yksilöä, jotka jakoivat yhteisen linjan isänmaan tulevaisuudesta. Pohjoinen työ ja pienyrittäjät on asetettava etusijalle, valta on siirrettävä yksilölle Helsingin byrokraateilta ja puhtaan luonnon ainutlaatuiset mahdollisuudet täytyy turvata. Tulen myös jatkossa nojaamaan samoihin arvoihin ja periaatteisiin. Suomalaiset ansaitsevat luotettavan päättäjän, jonka kädenpuristukseen voi luottaa yli vaalikausien.

Pohjoinen työ ja pienyrittäjät on asetettava etusijalle, valta on siirrettävä yksilölle Helsingin byrokraateilta ja puhtaan luonnon ainutlaatuiset mahdollisuudet täytyy turvata.

Tulevissa vaaleissa ratkaistaan todennäköisesti myös se, että onko seuraava pääministeri Petteri Orpo vai Antti Rinne. Yksi asia on kuitenkin varma. En tule koskaan saamaan isoja shekkejä ay-liikkeeltä kampanjan tueksi. Meidän on yhdessä huolehdittava, että näitä vaaleja ei voiteta ammattiliittojen miljardiomaisuudella. Tämän kampanjan onnistumisen ratkaisevat käsiparit, jotka saamme mukaan vaalityöhön. Siksi tarvitsen sinun apuasi.

Liity mukaan tiimiin ja levitä sanomaa kampanjastamme:

www.janneheikkinen.fi/tulemukaan

Jätä kommentti

Mikko Laakso
Kokoomus