• huhtikuu

  8

  2018
Ehdolla eduskuntavaaleissa 2019

Ehdolla eduskuntavaaleissa 2019

Tänään Pohjois-Pohjanmaan Kokoomus valitsi minut ehdolle ensi kevään eduskuntavaaleihin. Tässä työssä ei kuitenkaan kukaan pärjää yksin. Uskallan väittää, että en olisi päässyt tähän asti ilman teidän tukea.

Viime kerralla meitä oli kampanjassa mukana 2295 yksilöä, jotka jakoivat yhteisen linjan isänmaan tulevaisuudesta. Pohjoinen työ ja pienyrittäjät on asetettava etusijalle, valta on siirrettävä yksilölle Helsingin byrokraateilta ja puhtaan luonnon ainutlaatuiset mahdollisuudet täytyy turvata. Tulen myös jatkossa nojaamaan samoihin arvoihin ja periaatteisiin. Suomalaiset ansaitsevat luotettavan päättäjän, jonka kädenpuristukseen voi luottaa yli vaalikausien.

Pohjoinen työ ja pienyrittäjät on asetettava etusijalle, valta on siirrettävä yksilölle Helsingin byrokraateilta ja puhtaan luonnon ainutlaatuiset mahdollisuudet täytyy turvata.

Tulevissa vaaleissa ratkaistaan todennäköisesti myös se, että onko seuraava pääministeri Petteri Orpo vai Antti Rinne. Yksi asia on kuitenkin varma. En tule koskaan saamaan isoja shekkejä ay-liikkeeltä kampanjan tueksi. Meidän on yhdessä huolehdittava, että näitä vaaleja ei voiteta ammattiliittojen miljardiomaisuudella. Tämän kampanjan onnistumisen ratkaisevat käsiparit, jotka saamme mukaan vaalityöhön. Siksi tarvitsen sinun apuasi.

Liity mukaan tiimiin ja levitä sanomaa kampanjastamme:

www.janneheikkinen.fi/tulemukaan

Jätä kommentti

2 kommenttia

 • Mikko Mäkinen
  17.8.2018, 13:58 Vastaa

  -Moi,

  Olisitko kiinnostunut keskusteleen aiheesta: Ouluun ja Kajaaniin luotavasta kaupalliseen opetusvientiin keskittyvästä liiketoiminnasta.

  Oululla olisi nyt loistava tilaisuus kunnolla kehittyä Suomen ensimmäisenä paikkakuntana tämän sektoriin alueella. Olen ihmetellyt tätä jo useamman vuoden, jos se onnistuu uudessa-Seelannissa, Briteissä ja Kanadassa, miksei se onnistu Suomessa?

  Keskustelin tästä aiheesta Jussi Korhosen kanssa ja hän suositteli ottamaan yhteyttä. Tämä opetusvientiteollisuus jos mikä on ratkaisevassa asemassa koko pohjoisen Suomen tulevaa menestystä ajatellen.

  -Mikko.

  • Janne Heikkinen@Mikko Mäkinen
   14.9.2018, 02:04 Vastaa

   Moi Mikko! Ilman muuta olen kiinnostunut. Aiheesta keskustelimme pari viikkoa sitten viimeksi ministeri Virolaisen kanssa. Otatko yhteyttä janne@janneheikkinen.fi

Kansanedustaja Janne Heikkinen
Kokoomus